حقایق مهم تغذیه ای در باره ی سوهان گزی حاج مجتبی قربانی که در قم تولید می شود!

حقایق مهم تغذیه ای سوهان:
سوهان عمدتا با گندم و کره درست می شود بنابراین دارای کالری بالای 500 کیلو کالری است 8 گرم پروتئین، 60 گرم کربوهیدرات و 25 گرم چربی در هر 100 گرم است.

از آنجایی که ماده اصلی گندم است، حاوی تمام انواع ویتامین B است همچنین شامل ویتامین C و مقداری ویتامین E است.

از برخی مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، سدیم و پتاسیم تشکیل شده است اما اگر دیابت دارید یا کلسترول خونتان بالاست، هرگز این شیرینی را نخورید.

نکات گیاهخواری:
شیرینی ایرانی فاقد مواد حیوانی است بنابراین، آنها یک انتخاب عالی برای دسر و شیرینی برای گیاهخواران و وگان ها هستند.

تنها عنصری که ممکن است نیاز به تغییر در این دستور داشته باشید کره است. می توانید به جای کره روغن نباتی اضافه کنید ماده اولیه گندم است.

سوهان

سبک سرو سوهان:
ایرانی ها شیرینی های شیرین را در مناسبت های شاد از جشن عروسی گرفته تا یک گردهمایی شاد خانوادگی کوچک سرو می کنند.

معمولا همراه با این شیرینی ها چای ایرانی سیاه سرو می کنند که با تعدیل طعم شیرین به خوش طعم شدن آن کمک می کند.

اگر قصد دارید از سوهان گزی حاج مجتبی قربانی به عنوان یک شیرینی در میزبانی یک مراسم ایرانی استفاده کنید، اکیداً به شما توصیه می کنم از سوهان لقمه ای (مربع ها با قیمه آجیلی) استفاده کنید.

برای سرو آنها را در ظرفی زیبا قرار دهید و همراه با چای سرو کنید.

این می تواند یک دسر خوشمزه یا یک پیش غذا در مجالس کوچک باشد.

اگر آن را در یک مهمانی عصرانه سرو می کنید، یک ظرف از میوه های تازه به خوبی می توانند آن را همراهی کنند.

ترکیبات سوهان چیست؟
ماده اصلی پخت سوهان گندم است. بهتر است گندم خالص و مقداری گندم آسیاب شده داشته باشید.

علاوه بر این، باید مقادیر مناسبی از آب و کره تهیه کنید اگر گیاهخوار هستید می توانید به جای کره از روغن نباتی استفاده کنید.

شکر و عسل اجزایی هستند که برای شیرین کردن این شیرینی به آن نیاز دارید.

بهتر است مقداری ادویه مانند هل، نمک و زعفران هم داشته باشید برخی از مغزها مانند بادام، پسته و گردو به عنوان رویه مورد نیاز است می‌توانید از یک نوع آن‌ها یا مخلوطی از آن‌ها به سلیقه خود استفاده کنید.