حقایق جالب درباره شکلات چیست؟
برای تهیه یک پوند شکلات به 400 دانه کاکائو نیاز است هر درخت کاکائو تقریباً 2500 دانه تولید می کند.
تحقیقات تا به امروز نشان می دهد که می توان از شکلات به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی و سبک زندگی متعادل و سالم برای قلب لذت برد یک وعده متوسط شکلات شیری تقریباً به اندازه یک فنجان قهوه بدون کافئین کافئین دارد.
از آنجایی که درختان کاکائو بسیار ظریف هستند، کشاورزان به طور متوسط سالانه 30 درصد محصول خود را از دست می دهند.
مطالعات نشان دادهاند که یکی از چربیهای اشباع شده اصلی در شکلات فندقی شیرین عسل، کلسترول را مانند سایر چربیهای سخت افزایش نمیدهد، به این معنی که شکلات را میتوان در حد متعادل مصرف کرد.
شکلات از درخت میوه می آید از یک دانه ساخته شده است.
تئوبروما کاکائو درختی است که دانه های کاکائو تولید می کند و به معنای “غذای خدایان” است کارولوس لینه، پدر طبقه بندی گیاهان، آن را نامگذاری کرد.
از کجاست؟
تخمین زده می شود که 1.5 میلیون مزرعه کاکائو در غرب آفریقا وجود دارد.
بیشتر کاکائو – 70 درصد – از غرب آفریقا می آید.
کاکائو با دست و در مزارع کوچک و خانوادگی پرورش می یابد.
برگ های کاکائو می توانند 90 درجه از افقی به عمودی حرکت کنند تا در معرض نور خورشید قرار بگیرند و از برگ های جوان محافظت کنند.
برخی از درختان کاکائو بیش از 200 سال قدمت دارند، اما بیشتر آنها فقط برای 25 سال اول دانه های کاکائوی قابل فروش می دهند.
وسعت متوسط یک مزرعه کاکائو در غرب آفریقا 7 تا 10 هکتار است.
رودولف لینت اولین ماشین حلزونی را طراحی کرد که بستر آن مانند پوسته حلزونی خمیده است.
ساحل عاج بزرگترین تولیدکننده کاکائو است که تقریباً 40 درصد از عرضه جهان را تأمین می کند.
از طریق برخی از برنامه های حمایت شده توسط صنعت و شرکا از جمله بنیادها و دولت ها، کشاورزان اکنون بین 20 تا 55 درصد بیشتر از محصولات خود درآمد دارند.
اکثر مزارع کاکائو متعلق به شرکت های سازنده شکلات نیستند.